Jdi na obsah Jdi na menu
 


A jak se vlastně projevuje

Naše spojení se zemí

Tradiční Čínská medicína přirovnává tělo ke složitému elektrickému obvodu, o který, když se budeme dobře starat, bude správně fungovat. Při porušení vnitřní rovnováhy dojde k zablokování toků energie a následuje slabost, únava, bolest, nemoc… Vliv na nás mají také frekvence člověkem uměle vytvořené - elektromagnetické záření (mobilní telefony, vedení vysokého napětí, rádio, TV, počítače, monitory…), které působí na naše buňky a oslabují je. K tomu již ale nemusí docházet !

Postačí využití přírodních zákonů. Náš mozek pracuje během dne na různých frekvencích. V hlubokém spánku používá vlny Delta 0,5–4 Hz, Théta vlny 4–8 Hz jsou aktivní když spíme a když jsme bdělí, používá převážně vlny Alfa 8–13 Hz. Vlny Beta 13–30 Hz mozek používá když se soustředíme či potřebujeme podat výkon, nebo také ve stresu. Při frekvenci 7–9 Hz spotřebovává mozek nejméně energie a tělo se dostane do energetické rovnováhy.

Technologie „Proton Alignment Resonance Technology" (P.A.R.T), dokáže seřadit protony v jádře základních minerálů (kov, sklo a další) na subatomární úrovni, tj. menší než atom. K tomu uzpůsobený přístroj seřadí všechny protony daného minerálu do konečného výrobku tak, aby rotovaly/rezonovaly stejným způsobem. A když se tomu tak stane, je tento minerál považován za tzv. „otisknutý" (angl. imprinted).
Jakmile tento „otisknutý" materiál přijde do styku s tělem složeným převážně z tekutin (lidské tělo obsahuje kolem 70% vody), všechny protony pak napodobí protony otisknutého materiálu. To způsobí, že všechny protony v každé buňce v těle se seřadí a začnou komunikovat a pracovat společně. Tato týmová práce na buněčné úrovni je tím důvodem, proč jednoznačně pocítíte takové okamžité fyzické změny v síle, rovnováze a energii.
Dá se říci, že to funguje jako „ladička" pro tělo, kterou nosíte, a která vysílá tělu specifickou frekvenci. Tělo začne „vibrovat" stejnou frekvencí, protože je to frekvence našemu tělu přirozená - je to frekvence Země, 7,84 Hz, na kterou jsme stavěni.
Že tělo takto funguje, není novou vědou. Albert Einstein se svou známou rovnicí E=m.c2 matematicky popsal, že hmota není nic více, než formou energie a že všechny energie vibrují.
Popisována je technologie P.A.R.T, nikoli hologramy, které nejsou schopny si frekvenci udržet a chovají se stejně jako ve filmu Asterix a Obelix, kdy si Obelix udělal hologram své vyvolené. A ona se za chvíli vytratila…

 

Získání energetické rovnováhy

obrazek-frekvenci.png

Elektromagnetická pole, stres, chemikálie atd., způsobují veliký zmatek v našem těle. Frekvence mobilního telefonu je velmi odlišná od naší tělesné. A máme bohužel příliš mnoho mobilních telefonů v našem okolí. Všechny tyto odlišné frekvence prostupují našimi atomy a způsobují kompletní nerovnováhu. Vzniká tak chaos mezi energiemi, tzv. „energetická nerovnováha”. Náš mozek pro své fungování potřebuje obrovské množství energie, a když pracuje na vysoké frekvenci, potřebuje energie více a právě o tu ochuzujeme zbytek těla.
Technologie P.A.R.T. naprogramuje natrvalo určitou frekvenci do organického materiálu – kovu, minerálu a ten, když se dotkne kůže, zharmonizuje frekvenci těla. To znamená, že mozek přijme frekvenci, která na rozdíl od ostatních, vyžaduje nejméně energie. Získáme tak širokou a stabilní základnu, která nám poskytne větší schopnost ustát externí ohrožení a zdravý imunitní systém. Nyní bude vaše tělo schopno přidělit energii vlastnímu léčení, zlepší spánek, získá více energie, zvětší sílu, rovnováhu a vytrvalost. Je to, jako kdybyste naladili jen jednu rádiovou stanici dle svého výběru. Jakmile máte tuto jedinou naladěnou, ostatní frekvence z okolí na vás přestanou mít vliv. Hlavním důvodem, proč právě pro frekvenci 7-9 Hz tělo potřebuje nejméně energie je ten, že je to frekvence planety Země. Naše tělo se vyvíjelo miliony let a je uzpůsobeno právě pro tuto frekvenci. A z důvodu nošení bot, které izolují a také díky frekvencím člověkem uměle vytvořených, tato nerovnováha vzniká. Když nosíte výrobky s technologií P.A.R.T., máte svou přirozenou frekvenci a elektromagnetická pole, mobilní telefony, počítače,WIFI atd. na vás přestanou mít vliv.

Technologie „Proton Alignment Resonance Technology" (P.A.R.T), dokáže seřadit protony v jádře základních minerálů (kov, sklo a další) na subatomární úrovni, tj. menší než atom. K tomu uzpůsobený přístroj seřadí všechny protony daného minerálu do konečného výrobku tak, aby rotovaly/rezonovaly stejným způsobem. A když se tomu tak stane, je tento minerál považován za tzv. „otisknutý" (angl. imprinted).

***

Další informace o zkušenostech či podmínkách prodeje jsou uvedeny v dalších článcích níže.


 

 
 


Archiv

Kalendář
<< srpen / 2023 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 146202
Měsíc: 1157
Den: 34