Jdi na obsah Jdi na menu
 


Různé frekvence

Osobně jsem měl úžasnou příležitost se s těmito frekvenčními náramky seznámit a nyní je tak mohu doporučit i Vám. Níže uvádím rozpis jednotlivých frekvencí, možnost objednávky je přes nabídkový list, uvedený ve článku aktualit.

Frekvence Země
Jedná se o základní, stabilizační frekvenci. Náramek z Titanu, wolframu, chirurgické oceli, kožené s kovem, plátěné s kovem, stříbrné přívěsky, pro zvířata. Frekvence 7 – 9 Hz. Záruka na udržení frekvence – stálá.

Frekvence pro větší výkon
Sportovní náramky jsou vyrobeny ze silikonu a upraveny na 10-14Hz pro ještě o něco větší energii kterou pocítíte okamžitě! Záměrem není, aby byl nošen 24 hodin denně, protože s tímto náramkem s vyšší frekvencí pravděpodobně nebudete moci usnout! Nosit při zátěži i po ní, ať se tělo lépe zregeneruje. Na sportovní silikonové náramky se poskytuje záruka na udržení frekvence min. 1 rok. U silikonu není možné zaručit, že vydrží déle.

Frekvence pro lepší koncentraci
3D Edge náramek má vypouklé logo a nápis vytváří unikátní 3D vzhled. Náramek je vyroben z chirurgického silikonu a má o něco vyšší frekvenci. Je vhodný pro sporty, které vyžadují více koncentrace, síly a kloubní pohyblivosti. Je také vhodný pro studenty nebo třeba šachové hráče. Náramek EDGE je vhodný i na spaní. Garance je také min. 1 rok. 

Frekvence pro klidný spánek
Vyspěte se zase jako malé děti! Je tu speciální náramek na spaní! Zrelaxujte a zregenerujte váš organizmus. Tento náramek má stejnou frekvencí jako má mozek v hlubokém spánku a proto budete mít krásný a hluboký spánek. Tento náramek se nosí pouze na spaní. Nasaďte si jej půl hodinu před spaním a máte-li již některý z našich náramků, doporučujeme je sundat.

Frekvence pro děti
Náramky pro děti jsou vyrobeny z chirurgického silikonu. Jeho frekvence zlepšuje koncentraci. Je vhodný i pro spaní. Garance je také min. 1 rok.

Technologie „Proton Alignment Resonance Technology" (P.A.R.T), dokáže seřadit protony v jádře základních minerálů (kov, sklo a další) na subatomární úrovni, tj. menší než atom. K tomu uzpůsobený přístroj seřadí všechny protony daného minerálu do konečného výrobku tak, aby rotovaly/rezonovaly stejným způsobem. A když se tomu tak stane, je tento minerál považován za tzv. „otisknutý" (angl. imprinted).

 ***

Další informace o zkušenostech či podmínkách nákupu jsou uvedeny v dalších článcích níže.

 
 


Archiv

Kalendář
<< srpen / 2023 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 146603
Měsíc: 1205
Den: 35